Συντονιστείτε στο zougla radio για όλες τις εξελίξεις

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται στο κεντρικό οδικό δίκτυο στο δυτικό τμήμα της Αττικής λόγω των κινητοποιήσεων στη Χαλυβουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση του εισαγγελέα να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις και η παρουσία των ΜΑΤ από τις 05.30 το πρωί δημιούργησαν ένταση στον περιβάλλοντα χώρο, με εργαζομένους και συγγενείς τους να είναι συγκεντρωμένοι στην είσοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έξοδος της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου είναι κλειστή στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να έχουν δημιουργήσει ουρές 5 χλμ. στη Λεωφ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά, ενώ έντονα προβλήματα εμφανίζονται και στις Λεωφ. Κηφισού και Θηβών καθώς και στην Ιερά Οδό.

Μιλώντας στη zougla.gr ο Νίκος Χαροκόπος, αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, τόνισε ότι από τα ξημερώματα ήρθαν διμοιρίες καταστολής, επτά κλούβες ΜΑΤ και συνέλαβαν τον εκπρόσωπο του σωματείου και άλλα έξι μέλη που περιφρουρούσαν την απεργία. Από το πρωί έρχεται κόσμος στηρίζοντας τον αγώνα. Στις 17.30 το απόγευμα θα γίνει πορεία από τον κόμβο του Ασπροπύργου μέχρι το χώρο του εργοστασίου.

Μετά την ένταση που επικράτησε τα ξημερώματα η κατάσταση στην είσοδο του εργοστασίου έχει κάπως εκτονωθεί, ωστόσο στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και δεκάδες απεργοί.

Tην ίδια ώρα εκατοντάδες οδηγοί ταλαιπωρούνται καθώς παραμένουν εγκλωβισμένοι στην κίνηση.

Διαβάστε επίσης:

«Ανοικτή» η Χαλυβουργία με εισαγγελική παρέμβαση, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012, 06:29

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης