Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 20 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με στόχο την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης