Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα ακόλουθα τμήματα της Λ. Λαυρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυκά Νερά, περιοχής Δήμου Παιανίας, κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 23-6-2016 έως 6-7-2016, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τμήμα της από την οδό Λυκούργου έως την οδό Προσηλίου.

Β΄ΦΑΣΗ:

– Στο τμήμα της από την οδό Προσηλίου και σε μέγιστο μήκος 150 μ. μετά από αυτή, 3μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Λ. Λαυρίου, αριστερά στην οδό Λυκούργου, δεξιά στην οδό Βασ. Φρειδερίκης, αριστερά Λ. Λαυρίου.
Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών, κατά την Α΄ και Β΄ Φάση θα πραγματοποιηθούν και οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

– Καθορισμός προτεραιότητας της Λ. Λαυρίου με κατεύθυνση προς Κορωπί, έναντι της οδού Λυκούργου.

– Καθορισμός προτεραιότητας της οδού Βασ. Φρειδερίκης έναντι της οδού Λυκούργου.

– Σταδιακή μείωση του ορίου ταχύτητας σε 30χλμ/ώρα στη Λ. Λαυρίου 200μ. πριν την προαναφερθείσα περιοχή των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Απαγόρευση προσπέρασης όλων των οχημάτων στη Λ. Λαυρίου 200μ. πριν την προαναφερθείσα περιοχή των έργων και καθ’ όλο το μήκος των εργασιών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και στις δύο πλευρές των οδών Λυκούργου και Βασ. Φρειδερίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης