Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα Τρίτη από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κυρίως στο Ιόνιο και στα νότια ηπειρωτικά της χώρας.

Επίσης, παροδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στον Νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα τοπικά θα ενταθούν, ιδιαίτερα στα δυτικά τμήματα της χώρας, στην ανατολική Θεσσαλία και στην κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες μέτωπο αρκετά ισχυρών καταιγίδων θα προσεγγίσει το Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα, επηρεάζοντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν την Τρίτη:

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά, από τις βραδινές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός της Τετάρτης

Την Τετάρτη προβλέπονται βροχές στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τα βορειοδυτικά μετά το μεσημέρι.  

Ο καιρός την Πέμπτη

Την Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές κατά διαστήματα στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανώς στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Από τις απογευματινές ώρες και από τα νοτιοδυτικά πλήττονται η Πελοπόννησος, η δυτική Κρήτη, αργά το βράδυ οι Κυκλάδες, τα νότια τμήματα της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Δείτε τον χάρτη και τις περιοχές που θα δεχτούν τις περισσότερες βροχοπτώσεις το διήμερο Τρίτης- Τετάρτης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σύμφωνα με το Τwitter της ΕΜΥ 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης