Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πια, μετά από βδομάδες ερευνών, o «δράκος του Κάβου» στην Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Ασπιώτης, που είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό έξι γυναικών από την Βρετανία, είχε αφεθεί ελεύθερος και τον αναζητούσαν για την απαγωγή και τον βιασμό άλλης μίας 34χρονης .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο, ο καταζητούμενος αναγνωρίστηκε από έναν κάτοικο στην Κέρκυρα και αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Ο Ασπιώτης, όπως φαίνεται, κρυβόταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές στα νότια του νησιού, μέχρι που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σε μία επιχείρηση με 50 και πλέον άνδρες, τον εντόπισαν.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε σε χαράδρα από ύψος 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, αφού υπέστη κάταγμα στο ισχίο, στα πλευρά και τον σπόνδυλο, ενώ έχει και αιμάτωμα νεφρού. Προς το παρόν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας,

«Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στον λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμισι ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Video: Start tv Kerkira

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης