Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 14χρονης Σπυριδούλας από το Κερατσίνι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης.

Η Σπυριδούλα έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Τη στιγμή που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, γκρι μπλούζα με μαύρα γράμματα και ροζ αθλητικά παπούτσια. Επίσης κρατούσε μοβ σχολική τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οικεία της πρόσωπα αγωνιούν, καθώς η Σπυριδούλα βρίσκεται πολλές ώρες μακριά από την οικογένειά της, ενώ υπάρχουν υπόνοιες για κρούσματα σχολικού εκφοβισμού, γεγονός που καθιστά αναγκαία την άμεση εύρεσή της, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη σωματική και ψυχική της ακεραιότητα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένειά της ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης