Νέα καμπάνια πραγματοποιείται από το Κέντρο Ζωής με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση αλλά επίσης και η εξάλειψη των παρανοήσεων που υπάρχουν σχετικά με την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν με τον ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι άνθρωποι που ζουν με τον HIV μπορεί να έχουν προβλήματα, δυσκολίες και ανησυχίες, αλλά πολλές από αυτές δεν είναι διαφορετικές από όσες έχει κάθε άνθρωπος. Κύριος τρόπος καταπολέμησης του κοινωνικού στίγματος είναι η άμεση, συστηματική και ολοκληρωμένη ενημέρωση», υπογραμμίζει το Κέντρο Ζωής.

«Πέρα από την αύξηση του προσδόκιμου ζωής, αξιοσημείωτη είναι και η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των ανθρώπων που ζουν με HIV. Ερωτεύονται, γίνονται γονείς, σπουδάζουν, ταξιδεύουν, ονειρεύονται, εργάζονται, αλλά ταυτόχρονα έχουν προβληματισμούς και αγωνίες, όπως ακριβώς κάθε άνθρωπος. Ας φροντίσουμε όλοι, ώστε οι άνθρωποι που ζουν με τον HIV να έχουν την καθημερινότητα που τους αξίζει απαλλαγμένη από το στίγμα και τις διακρίσεις. Όπως κάθε άνθρωπος» τονίζει το Κέντρο Ζωής παρουσιάζοντας τη νέα καμπάνια.

Η φετινή καμπάνια του Κέντρου Ζωής πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών GSK & ViiV, Bodytalk, MAC και της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας-ISIC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης