Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας, τ. Αντινομάρχης Υγείας & Πρόνοιας, Γεράσιμος Α. Φεσσιάν, με επιστολή που απέστειλε στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ζητά να πάρει απάντηση σχετικά με το θέμα του Αυτοκινητοδρομίου της Πάτρας.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή:

«Στις 14 Φεβρουαρίου, σας είχα υποβάλει εγγράφως το εξής ερώτημα: «Προχωράει το θέμα του Αυτοκινητοδρομίου;». Επιλέξατε την απάντηση να μου την δώσετε ενώπιον της ομάδας και εάν θυμάμαι καλά είπατε: «πως έχει γίνει κατάλληλη προετοιμασία και το θέμα άμεσα θα περάσει από την Βουλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

‘Εκτοτε και ενώ είχε ξαναέρθει στην Πάτρα ο κος Χρυσοχοϊδής ως Υπουργός Ανάπτυξης, το θέμα πάγωσε χωρίς δικαιολογία αλλά και χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβασή σας. Ωστόσο οι φήμες για την Δραπετσώνα οργίαζαν, και κανείς δεν αντιδρούσε. Η δέσμευση της Π.Δ.Ε. είναι ρητή και αμετάκλητη και το έχετε αποτυπώσει και στον απολογισμό σας.

http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/deltia-tupou/item/1097-apostolos-katsifaras-ta15-basika-simeia-tou-apologismou-tis-perifereias.html.

Δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση η απόδοση πολιτικών ευθυνών για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Αυτό που με ενδιαφέρει άμεσα είναι το να μην χαθεί αμαχητί ένα ακόμα αναπτυξιακό έργο της περιοχής μας, στο οποίο έχει επενδύσει και απλός κόσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν των ανωτέρω, σας παρακαλώ να ορίσετε κατεπείγουσα σύσκεψη με την παρουσία όλων των ατόμων που έχουν την κοινωνική ευθύνη να απαντήσουν στα ερωτήματα μας».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης