Σοκ προκαλούν οι εικόνες ερασιτεχνικού video σε περιοχή της Καβάλας που δείχνουν έναν σκύλο να δέχεται πολλαπλά χτυπήματα με ξύλο στο σώμα και το κεφάλι από έναν άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να τον αναγκάσει να φάει το φαγητό του.

Ζητήθηκε από τον 68χρονο δημοτικό σύμβουλο να παραιτηθεί, με τον ίδιο όμως να αρνείται και να εκφράζει την επιθυμία του να ανεξαρτητοποιηθείΤο απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στην αυλή κατοικίας στον Νομό Καβάλας. Τρεις γυναίκες επεμβαίνουν και σταματούν τον 68χρονο, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παγγαίου. Ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση του σκύλου. Όπως έγινε γνωστό, το τετράποδο φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Δήμο Παγγαίου προκειμένου να ενημερωθεί για τη θέση της δημοτικής αρχής αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό και τις επόμενες ενέργειές της. Όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε από τον 68χρονο να παραιτηθεί από το αξίωμά του. Ο ίδιος, όμως αρνήθηκε, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει από την παράταξη του δημάρχου και να ανεξαρτητοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης