Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι διαρρήξεις σε σπίτια και κατάστημα, που διαπράχθηκαν από τις 15 Ιουλίου έως τις 14 Οκτωβρίου, στο Κρυονέρι Καβάλας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη ένας 15χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, ενώ κατηγορείται και η 40χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 15χρονο, διότι, την προηγούμενη ημέρα διέρρηξε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα ρολόι χειρός, ένα μουσικό όργανο, ένα πορτοφόλι και ένα ζευγάρι υποδημάτων.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο ανήλικος είχε διαπράξει άλλες πέντε διαρρήξεις, αποκομίζοντας κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές συσκευές, πακέτα τσιγάρων και διάφορα άλλα προϊόντα και τρόφιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων Καβάλας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης