Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είναι πολύ κοντά στην Εκκλησία και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις πολιτικές επιλογές της. Για τον αναπληρωτή καθηγητή Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνο Βαθιώτη, όμως, η κα Κεραμέως ακολουθεί «σατανικές οδηγίες» με το «ψηφιακό κελί που έχτισε» για τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως στα πανεπιστήμια.

Ο καθηγητής Βαθιώτης αποφάσισε να προαναγγείλει on air την παραίτηση του, μιλώντας επί 20 λεπτά στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM. «Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης είναι αρνητής των εμβολίων, της χρήσης μάσκας και κάθε άλλου μέσου για την προστασία των προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό, ενώ ο λόγος του ρέπει προς τη συνωμοσιολογία. Είναι χαρακτηριστικές οι αναφορές του στον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τον Χίτλερ. «Αντίκρυσα τον Χαρδαλιά να φοράει δύο μάσκες και να τον ακούω να μιλάει για νέο στέλεχος του ιού προσπαθώντας να μας καθησυχάσει. Τον έβλεπα να μιλά για ένα απάνθρωπο αναβαθμισμένο σχέδιο κατά των Ελλήνων και να λαχανιάζει μπροστά στην κάμερα χωρίς να αισχύνεται με αυτό το θέαμα. Εχω αποφασίσει να ταρακουνήσω τον Ελληνικό λαό, δεν έχουμε πλέον χρόνο τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων» είπε και πρόσθεσε: «Που θα φτάσει ο εξευτελισμός του ανθρώπου; Θα μπουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας βιάσουν. Ο Χίτλερ έχει επιστρέψει σε αναβαθμισμένη εκδοχή, φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Γερμανία για τους αρνητές του κορωνοϊού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης