Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη πραγματοποίησαν 68 σύλλογοι διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο ονοματολογικό.

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα όπως, «Η Μακεδονία είναι ελληνική», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Παίρνουμε τα λάβαρα των συλλόγων και Ελληνικές σημαίες με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Βίντεο από τη συγκέντρωση στην Κατερίνη δημοσίευσε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο λογαριασμό του στο twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχοιλιάζοντας το tweet του κ. Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας: «Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης