Η γνωστή aerial-performer Κατερίνα Σολδάτου δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με τίτλο «Έτσι πετυχαίνω την αυτο-ίαση».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η δημιουργός:

«Σκεφτόμουν αυτή την ιστορία για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήξερα ότι αφού θα ήμουν στο εξωτερικό τον Αύγουστο, τα πράγματα θα γινόντουσαν δύσκολα ειδικά λόγω του καιρού. Έτσι, η υποβρύχια δράση θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση φορώντας πολύ λεπτή στολή και με δύο μήνες απουσίας από το νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς την αγάπη και την υποστήριξη του Σπύρου αυτό δεν θα ήταν εφικτό, πιστεύει σε μένα περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτόν τον κόσμο και γι ‘ αυτό σήμερα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας μέρος της διαδικασίας της αυτο-ίασης μου. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να εμπνεύσω περισσότερους ανθρώπους να προσπαθήσουν να βρουν τον δικό τους τρόπο να φροντίσουν το σώμα και το μυαλό τους.

Υπάρχει πάντα τρόπος να βρούμε την ισορροπία και να εξελιχθούμε μέσα από τη γνώση, ακόμα και όταν ο συνδυασμός είναι ασυνήθιστος. Όσο συνειδητοποιείς ότι η αποτυχία είναι μέρος αυτής της διαδικασίας είσαι στο σωστό δρόμο»…

Και συνεχίζει:

Από τη στιγμή που οι περισσότεροι στο δυτικό κόσμο έχουμε λύσει τα προβλήματα επιβίωσης, κατέχουμε το πλεονέκτημα να εμβαθύνουμε σε άλλα πράγματα αλλά συχνά παρασυρόμαστε από τις ανάγκες και τα πρότυπα που μας θέτει η ίδια η κοινωνία στην οποία ζούμε. Όταν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι οι πραγματικές σου ανάγκες αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτές που με πολύ έξυπνο τρόπο σου επιβάλλονται.

Όταν καταλάβεις ότι όλη η ισορροπία είναι μέσα στο μυαλό και το σώμα σου, τότε αρχίζεις να αναπνέεις συνειδητά. Η επαφή με τη φύση και η επαναξιολόγηση των πρώτων αναγκών σου, όπως η στέγη, το φαγητό και τα ρούχα που θεωρείς δεδομένα, είναι ένας όμορφος πιο ουσιαστικός τρόπος να νιώσεις ψυχικά υγιής. Αποτελεί ένα δρόμο που στην αρχή φαντάζει ανυπέρβλητος γιατί το να αποφασίσεις να βγεις από την ευκολία και να αρχίσεις να ζορίζεσαι είναι επίπονο αλλά στην πορεία σε γεμίζει γνώση και υπέροχες μνήμες.

Η ένωση νερού, γης και αέρα είναι ο δικός μου τρόπος να εξισορροπώ τη φωτιά στο μυαλό και στο σώμα μου καθώς είναι η καλύτερη μορφή θεραπευτικής γνώσης»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης