Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του παιδιού της η Μάγδα Φύσσα βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος έφτασε στη δικαστική αίθουσα λίγο μετά την έναρξη της δίκης.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του λόγω λήξης του 18μηνου συνοδευόταν από αστυνομικούς. Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του 34χρονου άτυχου μουσικού μόλις τον είδε κατέρρευσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειάστηκε μάλιστα να σπεύσουν οι δικοί της άνθρωποι για να τη βοηθήσουν να συνέλθει. Στο δικαστήριο σήμερα, έχουν κληθεί να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου συνολικά 18 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι που θα απολογηθούν. Οι απολογίες θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί ο σχολιασμός των μαρτυρικών καταθέσεων χωρίς να αποκλείεται αυτό να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, αύριο.

Στο δικαστήριο δεν έχουν παρευρεθεί οι πρώην και νυν βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι κατηγορούνται για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς εξακολουθούν να απέχουν από τη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιοι εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους. 

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης: Μετά από έξι χρόνια απολογούνται για τη δολοφονία Φύσσα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης