Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00, υποψήφιοι προσήλθαν στον χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου για τη διεξαγωγή των κατατακτήριων εξετάσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα σχετικής προκήρυξης.

Μετά την πάροδο τριών και πλέον ωρών και αφού δεν εμφανίστηκε κάποιος από τους υπευθύνους (επιτηρητές – εισηγητής), ζήτησαν την επίσημη ακύρωση της εξέτασης και τη μεταφορά της σε άλλη ημερομηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι, σε καταγγελία που απέστειλαν στο zougla.gr, αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή πως θα μετατεθούν οι ημερομηνίες και για τα τρία εξεταζόμενα μαθήματα και θα ανακοινωθούν με σχετική ανάρτηση από το site της σχολής.

Χθες, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, ανακοινώθηκε ότι η διεξαγωγή και των τριών μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, σε δίωρη εξέταση ανά μάθημα αντί για τρίωρη όπως προβλεπόταν αρχικά από την προκήρυξη.

Οι ίδιοι τονίζουν: «Από την πλευρά μας, δεδομένου ότι οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων εργάζονται και αδυνατούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αιτηθούν και να τους εγκριθεί άδεια, αιτούμαστε τη μετάθεση των εξετάσεων στο νέο έτος, σε ημέρες ανάλογες με εκείνες της αρχικής προκήρυξης καθώς και την τήρηση της τρίωρης εξέτασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3185/2013 παράγραφος 3, οι ημερομηνίες πρέπει να ανακοινώνονται 10 μέρες νωρίτερα, ενώ η εξέταση του κάθε μαθήματος είναι 3ωρη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης