Φωτορεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης

Μερική κατάρρευση, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, σημειώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Καραΐσκου 25 στον Πειραιά το μεσημέρι του Σαββάτου. Στις έρευνες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ συνδράμει και ένας διασωστικός σκύλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα μπάζα του κτηρίου υπέστησαν ζημιές οχήματα που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο.

Στο σημείο αμέσως μετά την κατάρρευση που έγινε στις 15:15 έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και δυνάμεις της ΕΜΑΚ για να ερευνήσουν για τυχόν εγκλωβισμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες από το σημείο:



 Το κτήριο όπως φαίνεται στην φωτογραφία έχει καταστραφεί

Ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το κτήριο έχει καταπλακωθεί από μπάζα

Έρευνες στα συντρίμμια του κτηρίου πραγματοποιούν τα σωστικά συνεργεία

Οι πυροσβέστες εντόπισαν κάποια παλαιά πράγματα και ενδεχομένως ο χώρος να χρησιμοποιείτο από άστεγους στη διάρκεια της νύχτας.

Video από το σημείο της κατάρρευσης:

Ο Αρχιπύραρχος Διοικητής Πυροσβεστικών Αρχών Πειραιά υπογράμμισε μιλώντας στο zougla.gr πως αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και πως ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν τελικά οι ενδείξεις για εγκλωβισμένα άτομα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής:

Όπως τόνισε μιλώντας στο zougla.gr ο κύριος Γλιτσός Ιωάννης ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και όλη η γειτονία βγήκε στους δρόμους.

Για το εν λόγω κτήριο, όπως σημείωσε, οι κάτοικοι είχαν καλέσει πολλές φορές τον Δήμο, ενώ επεσήμανε ότι αν ήταν άλλη μέρα θα ήταν πολύ πιθανό να υπήρχαν θύματα.

Δείτε τις δηλώσεις του κυρίου Γλιτσού:

Στο zougla.gr άλλη κάτοικος της περιοχής είπε πως άκουσε έναν συνεχόμενο ήχο σαν τρακάρισμα και έναν κύριο να φωνάζει δυνατά.

Δείτε όσα είπε:

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πειραιά καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα από την πυροσβεστική υπηρεσία ο δρόμος θα καθαριστεί από συνεργείο του δήμου και το κτήριο θα σφραγιστεί.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς και 6 πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ με τρία οχήματα.

Στις έρευνες συνδράμει και ένας διασωστικός σκύλος.

Τα tweets της πυροσβεστικής:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης