Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε αυτές τις ημέρες ο κ. Χριστοδουλάτος, αφού άγνωστοι μπήκαν στο λιοστάσι που έχει στο βουνό του Κατακόλου και του «μάζεψαν» όλες τις ελιές!

Όπως τόνισε ο κ. Χριστοδουλάτος, η ζημιά που έπαθε είναι πολύ μεγάλη και προσπαθεί να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια. Να τονισθεί ότι ο κ. Χριστοδουλάτος, που μένει μόνιμα στην Αθήνα και έρχεται στο Κατάκολο 4-5 φορές το χρόνο, έχει πάνω από 300 ρίζες ελιές και για να τις μαζέψουν όλες θα πρέπει να χρειάστηκαν 4-5 ημέρες, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στη διάρκεια του οποίου κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι.
«Έχω πάθει σοκ» τόνισε καταρχήν ο κ. Χριστοδουλάτος, που μιλώντας για το ιστορικό τη κλοπής τόνισε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν από λίγες μέρες έστειλα ανθρώπους να μαζέψουν τις ελιές μου, έχω περισσότερες από 300 ρίζες στο βουνό του Κατακόλου, και οι οποίοι με ενημέρωσαν για την κλοπή που είχε γίνει. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, αφού υπολόγιζα ότι θα μαζέψω 200-250 τσουβάλια με καρπό ελιάς και θα βγάλω πάνω από 2 τόνους λάδι. Μετά από το πρώτο σοκ, επικοινώνησα με το δασαρχείο, που με ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα, αφού η κλοπή αυτή είναι πταίσμα. Πλέον θέλω να μάθω, αν ξέρει κανείς, ποιοι έκαναν αυτή την ενέργεια, που δεν έγινε σε μια μέρα, αφού για να μαζέψουν όλες τις ελιές θα χρειάστηκαν τουλάχιστον 4-5 ημέρες. Αν είδε κανείς κάτι, ας επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί είναι άδικο να μπαίνει ο άλλος στην περιουσία σου και να σε κλέβει».
Σίγουρα αυτή η κλοπή προβληματίζει την τοπική κοινωνία, σε μια φιλήσυχη κοινότητα όπως είναι το Κατάκολο.

Πηγή: patrisnews.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης