Δεν λέει να σταματήσει ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει εδώ και δύο χρόνια μεταξύ του εφημέριου του Αγίου Γεωργίου Μεσσηνίας και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Μια διαμάχη η οποία άρχισε για μια περιφορά εικόνας και συνεχίστηκε με καταγγελίες, σκηνικά και υποθέσεις οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του τοπικού μέσου ενημέρωσης Βest το 2018 με την σύζυγο του ιερέα να τσακώνεται με τα μέλη του συλλόγου ήταν μόνο η αρχή και προφανώς αποτελεί ντροπή για τον Κλήρο (Δείτε το εδώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χωριό Άγιος Γεώργιος Δωρίου Μεσσηνίας, παραμένει ένα καζάνι που βράζει. Από τη μια πλευρά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καταγγέλλουν τον ιερέα για διάφορες υποθέσεις και από την άλλη ο εφημέριος αντιδρά με τον δικό του τρόπο. Το πρόβλημα όμως παραμένει και όσο υπάρχει αναμονή για να δικαστούν οι υποθέσεις τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν ανά πάσα στιγμή. Όπως συνέβη σήμερα μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βest, μέσα στο Δημαρχείο της Οιχαλίας εκτυλίχθηκαν αδιανόητα σκηνικά καθώς, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, έπεσε άγριο ξύλο.

Το όλο περιστατικό είχε πρωταγωνιστές τον Ιερέα του χωριού Αγ. Γεώργιος και ανθρώπους του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, με τον γνωστό ερμηνευτή Λεωνίδα Παπακώστα να βρίσκεται αιμόφυρτος – όπως ο ίδιος  κατήγγειλε – πέφτοντας στα χέρια και δεχόμενος μπουνιές στο πρόσωπο από τον Ιερέα στο κτήριο του δήμου στον Μελιγαλά.

Ο ίδιος τραυματισμένος ακολούθως μετέβη στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα τραύματα φέρεται να έχει και τοπικός σύμβουλος του Δωρίου που δέχθηκε και αυτός την επίθεση του Ιερέα, όπως καταγγέλλεται από την ίδια πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε την περιγραφή του κυρίου Παπακώστα στο zougla.gr

 

 

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές μέσα στους διαδρόμους του δημαρχείου – με τον κόσμο και τους υπαλλήλους να μένουν άφωνοι από την αγριότητα του περιστατικού και το που οδηγήθηκαν τα πράγματα – καθώς μέχρι και η Αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει.

 

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από μέρους της δημοτικής αρχής, ενώ εικάζεται πως το πρωί είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο εξαιτίας των  προστριβών που προϋπάρχουν από το παρελθόν.

Με πληροφορίες από Best Tv

 

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο σκηνικό στη Μεσσηνία: Ένταση με παπαδιά και πιστούς για την περιφορά της εικόνας

Απάντηση της Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας για το περιστατικό ανήμερα του Αγίου Γεωργίου

Τι καταγγέλλει ο σύλλογος του Αγίου Γεωργίου Μεσσηνίας για το απαράδεκτο περιστατικό με την παπαδιά

Τι απαντά η Μητρόπολη Τριφυλίας στις καταγγελίες του Συλλόγου Αγίου Γεωργίου για το συμβάν με την παπαδιά

Σύλλογος Αγ. Γεωργίου: Στη δημοσιότητα στοιχεία που «καίνε» ιερέα και πρεσβυτέρα για το απαράδεκτο περιστατικό

Απάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας και Ολυμπίας στον Σύλλογο Αγ. Γεωργίου

Μητρόπολη Τριφυλίας: Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Όλα καλά και όλα ανθηρά τα βλέπει ο δεσπότης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης