Το υπέρογκο ποσό των 15.622,64 ευρώ καλείται να πληρώσει στην ΕΥΔΑΠ πολίτης, λόγω διαρροής νερού σε μη κατοικήσιμο διαμέρισμα 49 τ.μ., όπως καταγγέλλει στη «Ζούγκλα».

Η καταγγελία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ορμώμενοι από το ρεπορτάζ για την ηλικιωμένη κυρία στον Νέο Κόσμο που καλείται να πληρώσει 18 χιλιάδες οφειλή στην ΕΥΔΑΠ, σας καταθέτουμε και τη δική μας ίδια εμπειρία στην ίδια γειτονιά τις ίδιες ημερομηνίες με αντίστοιχη οφειλή με ποσό 15.622,64 ευρώ.

Στη δική μας περίπτωση, στις 13 Σεπτεμβρίου βρήκαμε το νερό κομμένο χωρίς καμία ειδοποίηση, σε ένα μη κατοικήσιμο διαμέρισμα 49 τ.μ.

Αμέσως καλέσαμε στο τηλέφωνο την ΕΥΔΑΠ και μας είπανε σε ποιο φρεάτιο να κοιτάξουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλέσαμε υδραυλικό και μας είπε πως φαίνεται να υπάρχει διαρροή και ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε καινούργια εγκατάσταση παροχής, αλλά και να επικοινωνήσουμε με την ΕΥΔΑΠ να τους πούμε ότι το ρολόι (μετρητής) χρειάζεται άλλαγμα. Το οποίο και κάναμε.

Μία η δύο μέρες αργότερα βρήκαμε ειδοποίηση από την ΕΥΔΑΠ για διαρροή.

Στις 21 Σεπτεμβρίου κάναμε εγκατάσταση παροχής. Την επόμενη μέρα από την εγκατάσταση ήρθε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ και η πολυκατοικία δεν είχε νερό για κάποιες ώρες.

Δεν ήρθε άλλος λογαριασμός, και τώρα τον Ιανουάριο ήρθε η ειδοποίηση για οφειλή 15.622,64 ευρώ.

Στις 27 Ιανουαρίου μάς πήρε μια κυρία από το τηλέφωνο 210-74.95.655, η οποία μας είπε ότι από μια τρύπα καρφίτσας μπορεί να χαθεί τόσο νερό, και μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν ζητήσαμε το όνομά της.

Ο τελευταίος λογαριασμός τον Ιούνιο ήταν 8,31 ευρώ, όπως όλοι οι λογαριασμοί μας πάντα πάνω-κάτω.

Βλέποντας την ειδοποίηση της ηλικιωμένης κυρίας, παρατηρήσαμε ότι και στις δύο περιπτώσεις η καταμέτρηση έγινε για την περίοδο 07/06/21 – 07/09/21.

Συμπτωματικά, και αυτό το διαμέρισμα ανήκει σε ηλικιωμένη κυρία, στην 96 χρόνων κατάκοιτη θεία μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης