Για πέμπτη μέρα οι κάτοικοι του χωριού Επιτάλιο του Νομού Ηλείας στερούνται το βασικότερο αγαθό για τον άνθρωπο, το νερό. Αυτό κατήγγειλε σήμερα (13/1) στο «zougla.gr» αναγνώστης. Παράλληλα, διαμαρτυρήθηκε για την απραγία του Δήμου Πύργου και της ΔΕΥΑΠ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχεύτευσης Πύργου), οι οποίοι, παρά τα παράπονα των κατοίκων, δεν έχουν προχωρήσει στην αποκατάστασή της διακοπής της υδροδότησης. 

Αναλυτικά ο αναγνώστης ανέφερε στο «zougla.gr» πως: «Εδώ στο χωριό Επιτάλιο Ηλείας, μόλις 7 χιλιόμετρα έξω από τον Πύργο εδώ και πέντε ημέρες δεν έχουμε νερό. Η διακοπή νερού ξεκίνησε τη Δευτέρα για λόγους συντήρησης όπως μας είπαν αρχικά στον Δήμο. Στη συνέχεια βρήκαν άλατα, που σημαίνει ότι είχε να γίνει συντήρηση πολλά χρόνια» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος και συνεχίζοντας εξήγησε πως «Ανά διαστήματα μπορεί να επανέλθει το νερό, αλλά η πίεση του νερού είναι τόσο χαμηλή, που κανείς δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, ενώ όσον αφορά στους ηλικιωμένους, που είναι και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, αυτοί είναι που ταλαιπωρούνται περισσότερο. Τόσες μέρες υποφέρουν που δεν υπάρχει θέρμανση. Όσες φορές έχω μιλήσει με τον δήμο, δεν μου έχουν δώσει σαφείς διευκρινήσεις, ενώ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «zougla.gr» επικοινώνησε με τον Δήμο Πύργου, ο οποίος μας παρέπεμψε στην ΔΕΥΑΠ. Όταν επικοινωνήσαμε με το τμήμα βλαβών της ΔΕΥΑΠ, όχι μόνο αρνήθηκαν να απαντήσουν, αλλά κατέβασαν και τα τηλέφωνα για να μην είναι δυνατή η οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία μαζί τους.

Δείτε το ντοκουμέντο που έστειλε ο αναγνώστης στο «zougla.gr»:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης