Θα έπρεπε να κυνηγά ληστές και διαρρήκτες. Ο ειδικός φρουρός όμως παραμέρισε την ιδιότητά του και, σύμφωνα με την καταγγελία ενός πολίτη, πήρε από το διαμέρισμά του στο Ελληνικό περίπου 40.000 ευρώ. 

Πρόκειται για έναν νεαρό που εντάχτηκε στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας πριν από λίγους μήνες, καθώς ήταν ανάμεσα στους 1.500 ειδικούς φρουρούς που προσελήφθησαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με διαδικασίες fast track. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πολύ σοβαρή υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ έχει συλληφθεί και ένα ακόμα άτομο, συνεργός του αστυνομικού. 

Μετά την αρπαγή του ποσού και κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία δίνοντας μάλιστα και την περιγραφή τους. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση τα δύο άτομα. Τους συνέλαβαν και στην κατοχή τους βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο ειδικός φρουρός μέχρι πριν από λίγο καιρό υπηρετούσε στην Άμεση Δράση και μετακινήθηκε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ., ενώ σήμερα το πρωί δήλωσε… ασθένεια στην υπηρεσία του. Οι δυο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου εξετάζονται μέχρι και αυτή την ώρα. 

zougla newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης