Στην καταγγελία ότι το κοινωνικό δίκτυο Facebook του μπλόκαρε τις αναρτήσεις προέβη ο Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Συνταγματάρχης ε.α. Νίκος Καρδούλας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο προφίλ του, το Facebook μπλόκαρε οκτώ αναρτήσεις του με την αιτιολόγηση ότι είναι spam.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σύνολο των μπλοκαρισμένων αναρτήσεών μου, επειδή αυτές δημοσιεύθηκαν και σε ομάδες του Facebook ανέρχονται σε 51» τόνισε. «Κατόπιν αποστολής της διαφωνίας μου στο Facebook, παρατήρησα σήμερα ότι 50 από τις 51 μπλοκαρισμένες αναρτήσεις μου ξεμπλοκαρίστηκαν, αλλά μία ανάρτηση παραμένει μπλοκαρισμένη και δεν μπορείτε να τη δείτε ούτε εσείς, ούτε εγώ» πρόσθεσε.

Αναλυτικά:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπλοκάρισμα αναρτήσεών μου από το Facebook ✅ Φίλες και φίλοι χτες διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι το Facebook…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Καρδούλας στις Κυριακή, 26 Απριλίου 2020

 

Μπλοκάρισμα αναρτήσεών μου από το Facebook

Φίλες και φίλοι χτες διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι το Facebook μπλόκαρε 8 προσωπικές μου αναρτήσεις, που αριθμώ στις συνημμένες φωτογραφίες, με την αιτιολόγηση ότι είναι spam! Το σύνολο των μπλοκαρισμένων αναρτήσεών μου, επειδή αυτές δημοσιεύθηκαν και σε ομάδες του Facebook ανέρχονται σε 51.

Από τις 8 μπλοκαρισμένες αναρτήσεις οι 5 (αναρτήσεις 4, 5, 6, 7 και 8) αναφέρονται άμεσα σε δημοσιεύσεις του δικτυακού τόπου tinealarissa.gr, ενώ οι υπόλοιπες 3 (αναρτήσεις 1, 2 και 3) αναφέρονται έμμεσα πάλι στον ίδιο δικτυακό τόπο. Οι αναρτήσεις αυτές αναφέρονται στις άστοχες προγνώσεις του Αμερικάνικου Ινστιτούτου ΙΗΜΕ, στις επαληθευμένες εκτιμήσεις του μαθηματικού μου μοντέλου και στη ραδιοφωνική μου συνέντευξη στο TRT Radio και προφανώς αυτές μπλοκαρίστηκαν κατόπιν καταγγελίας τους στο Facebook από κάποιους μικρόψυχους και διαπλεκόμενους.

Κατόπιν αποστολής της διαφωνίας μου στο Facebook, παρατήρησα σήμερα ότι 50 από τις 51 μπλοκαρισμένες αναρτήσεις μου ξεμπλοκαρίστηκαν, αλλά η ανάρτηση με αριθμό 3 παραμένει μπλοκαρισμένη και δεν μπορείτε να τη δείτε ούτε εσείς, ούτε εγώ.

Όπως παρατηρείτε και εσείς μία ραδιοφωνική συνέντευξη στην ανάρτηση 5, ακόμη και το «Χριστός Ανέστη» στην ανάρτηση 1 αποτέλεσαν spam για το Facebook. Προσπαθώντας να καταλάβω τι ενόχλησε τους καταγγέλλοντες, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι σε κάποιο σημείο της ραδιοφωνικής μου συνέντευξης ανέφερα ότι: «Το ΙΗΜΕ έσπειρε τον πανικό με την εκτίμησή του πριν λίγες ημέρες για 400 συνολικά θανάτους στην Ελλάδα, που μεγάλη μερίδα μεγάλων Ελληνικών ΜΜΕ στις 12 Απριλίου αναπαρήγαγε και από ότι καταλαβαίνω αυτά εστιάζουν στην τηλεθέαση και τα κλικ», ενώ στις αναρτήσεις 1 και 2 απευθύνω ένα ευχαριστώ σε 6 συγκεκριμένα ΜΜΕ που έδειξαν από μόνα τους πραγματικό ενδιαφέρον για το μοντέλο μου.

Όλοι αυτοί οι κακοπροαίρετοι ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες των αναρτήσεών μου και τις κατήγγειλαν, δείχνοντας τη μικρότητά τους, ενώ το Facebook ελαφρά τη καρδία τις είχε μπλοκάρει. Δεν κατάλαβαν όμως, ότι όλα αυτά είναι δημοσιευμένα σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και δικτυακούς τόπους και εκεί δεν μπορούν να μπλοκαριστούν και έτσι η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφθεί, όσο και να θέλουν.

Η ανάρτηση 3, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει ξεμπλοκαριστεί, αναφέρεται σε ευχαριστήριό μου στο δικτυακό τόπο zougla.gr για τη δημοσίευση της έρευνάς μου και σε άλλους 31 δικτυακούς τόπους που το αναδημοσίευσαν. Ποιους άραγε διαπλεκόμενους να ενόχλησε η συγκεκριμένη ανάρτηση; Μήπως τα μεγάλα ΜΜΕ που αβίαστα δημοσίευσαν τους 400 θανάτους στην Ελλάδα του ΙΗΜΕ, χωρίς καμία ευαισθησία (έχω κρατήσει σε αρχείο μου τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις τους!) ή μήπως άλλα ανταγωνιστικά ΜΜΕ;

Φίλες και φίλοι δεν θα σταματήσω την έρευνά μου επειδή κάποιους τους ενοχλεί, αλλά θα συνεχίσω να λέω αλήθειες, όπως μέχρι τώρα στη ζωή μου, έχοντας καθαρή τη συνείδησή μου. Όλα αυτά μου δίνουν ακόμη πιο πολύ δύναμη για να συνεχίσω, βασιζόμενος πάντα σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε fake news.

Η απάντηση σε πείσμα όλων αυτών, είναι ότι το μαθηματικό μου μοντέλο μου επιβεβαιώθηκε και σήμερα για 32η συνεχόμενη ημέρα:

Εκτιμηθείς αριθμός κρουσμάτων: 2407 – 2660…. Επιβεβαιωμένα: 2.517

Εκτιμηθείς αριθμός θυμάτων: 126 – 139…. Επιβεβαιωμένα: 134

Σε όλους δε τους κακοπροαίρετους καταγγέλλοντες, απευθύνω το: «Ξυδάκι παιδιά!». Τα συμπεράσματα δικά σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης