Ζougla Newsroom

Με άμεση έξωση από την οικία της, απειλείται οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά στην Αργολίδα, μετά από δικαστική απόφαση που δικαίωσε την μητέρα και πεθερά αντίστοιχα του ανδρογύνου και γιαγιά των παιδιών. Όπως καταγγέλλει η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, Ελένη Ανδριοπούλου, με την σύμφωνη γνώμη και του συζύγου της Χρήστου Μαυρογιάννη, σε επικοινωνία που είχαν αμφότεροι με τη «Ζούγκλα», μετά την ένσταση που κατέθεσε με τον σύζυγό της, εναντίον της απόφασης έξωσης η οποία τους υποχρέωνε να εγκαταλείψουν το σπίτι που διαμένουν εντός τριών ημερών, τους δόθηκε προθεσμία να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι τις 5 Απριλίου όταν και θα συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου η ένσταση τους, με την ακόλουθη όμως προϋπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι θα επιτρέπουν ελεύθερα σε συγκεκριμένους μηχανικούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια προκειμένου να κάνουν μετρήσεις των χώρων, καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μητέρα του συζύγου της καταγγέλλουσας, θέλει να το χρησιμοποιήσει για επαγγελματική χρήση. 

«Εναντιωνόμαστε ως προς το χρόνο που ορίζει η απόφαση να αποχωρήσουμε από την οικία με 4 ανήλικα παιδιά μέσα σε τρεις μέρες. Αφού ορίστηκε η συζήτηση της ένστασής μας στις 05/04/2023, το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση να επιτρέψουμε να μπει μηχανικός για να πραγματοποιήσει μετρήσεις για δήθεν τακτοποίηση των τετραγωνικών. Εναντιωνόμαστε στην απόφαση να εισέλθει ο οποιοσδήποτε στον ιδιωτικό χώρο των παιδιών μας, στο οικογενειακό μας άσυλο», ανέφερε η κ. Ανδριοπούλου, πριν προχωρήσει στην αναλυτικότερη ηχητική καταγγελία.

Ακολούθως η καταγγέλλουσα παραθέτει ορισμένα έγγραφα των δικαστικών αποφάσεων, όπως και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο φαίνεται ότι η οικογένεια έχει τέσσερα ανήλικα παιδιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ορισμός της συζήτησης της ένστασης για τις 5 Απριλίου

 

 

Η αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων κατά της οικογένειας

 

 

 

Το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

 

 

Μέρος των εγγράφων της απόφασης των Ασφαλιστικών Μέτρων Νομής

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης