Ακόμα μία περίπτωση κακοποίησης ζώου ήρθε στο φως στην Κρήτη έπειτα από καταγγελία για ηλικιωμένη γυναίκα που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει έναν σκύλο και να τον τραβάει με δύναμη.

Το περιστατικό αυτό δημοσιοποίησε η Φιλοζωική Οργάνωση Zoosos.gr, με ανάρτησή της αναφέροντας ότι κατήγγειλαν την ηλικιωμένη που χτύπησε τον σκύλο της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα στο σημείο της κακοποίησης βρέθηκε εθελόντρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κατά της Κακοποίησης των Ζώων, η οποία έγινε η ίδια μάρτυρας της κακοποίησης του ζώου.

Η αυτόπτης μάρτυρας ενημερώθηκε για την κακοποίηση του ζώου από μία γειτόνισσα, η οποία τράβηξε το πρωί της Κυριακής το σχετικό βίντεο και γι’ αυτό η φιλόζωη πήγε νωρίτερα επί τόπου προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Στο βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε, η ηλικιωμένη χτυπάει το σκυλί με τα χέρια της. Μάλιστα όπως εξήγησε η φιλόζωη, η ηλικιωμένη γυναίκα το χτυπούσε και ενώ ήταν η ίδια μπροστά μαζί με ένα ακόμα εθελοντή της Ένωσης «Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης των Ζώων», γι’ αυτό και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έφτασαν αμέσως στο σημείο και τελικά προσήγαγαν τον γιο της γυναίκας στον οποίο ανήκει ο σκύλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο που καταγράφει την ηλικιωμένη να χτυπάει τον σκύλο:

 

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης