Σάλο έχει προκαλέσει μία καταγγελία που κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ώρες σχετικά με ξυλοδαρμό και σεξουαλική παρενόχληση 18χρονης η οποία συνελήφθη από την αστυνομία το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή, που κατάγεται από τη Ναύπακτο, συνελήφθη αρκετές ώρες μετά τα επεισόδια και μάλιστα υπάρχει βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τη βίαιη μεταχείρισή της από άνδρες της ομάδας «Δράση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα ζητάει από τους αστυνομικούς να μην είναι τόσο βίαιοι κατά τη διάρκεια της σύλληψης ενός φίλου της. Εκείνη τη στιγμή πλησιάζουν συνάδελφοί τους, την κλοτσάνε και τη ρίχνουν απότομα κάτω.

 

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Το μαρτύριό της, όπως υποστηρίζει, συνεχίστηκε στη ΓΑΔΑ, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια και κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντάς της: «Εσύ θα γ…, να το θυμάσαι».

Άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ τής έπιασε τα οπίσθια και της είπε: «Πάμε στο στενό να σε γ…».

Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε, της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και, μετά από περαιτέρω διαμαρτυρίες της, ξυλοκοπήθηκε και από τους υπόλοιπους ΜΑΤατζηδες που βρίσκονταν εκεί. Ενώ η Έφη έκανε εμετό με αίμα, οι ΜΑΤατζήδες τής φώναζαν: «Σου αρέσει, πουτ@ν@;». Στη συνέχεια ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί τής απάντησαν «θα φτύσεις πολύ αίμα σήμερα» και την ξαναχτύπησαν στο πρόσωπο.

 

#Δίκτυο_αλληλεγγύης_ενημέρωσης #ΔΑΕ68 #Ενημέρωση Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε: ⚠️18χρονη από την Ναύπακτο ξυλοκοπείται και…

Δημοσιεύτηκε από Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης