Όπως αποκάλυψε χθες η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, 200 εργαζόμενοι της κλινικής «Νέο Αθήναιον» θα μείνουν στο δρόμο, έπειτα από έξωση που έγινε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Πιο συγκεκριμένα το «Βελέντζειο Ίδρυμα Πρόνοιας και Μορφώσεως Πάρου» (στο οποίο ανήκει το κτήριο όπου στεγάζεται η κλινική) ζήτησε την έξωση, καθώς εγείρει απαιτήσεις που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.

Το αποτέλεσμα ήταν δικαστικοί επιμελητές να εισέλθουν στο κτήριο και να απαιτήσουν την άμεση εκκένωση του κτηρίου, τόσο από εργαζόμενους, όσο και από ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από τους δικαστικούς επιμελητές εισήλθε στο θεραπευτήριο και ο νομικός εκπρόσωπος του Βελέντζειου Ιδρύματος, ο οποίος σε έντονο ύφος απαιτούσε την άμεση εκκένωση του νοσοκομείου.

Όπως τονίζει μία εργαζόμενη «ο δικηγόρος μπήκε με επιθετικό ύφος στο κτήριο» ενώ πρόσθεσε ότι υπήρχε «κλίμα εκφοβισμού». Τέλος καταγγέλλει ότι την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη καταγγέλλουσα υπάρχουν ακτινογραφίες από το νοσοκομείο της Βούλας, που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι τα χρωστούμενα του Ελληνικού δημοσίου προς το νοσοκομείο ανέρχονται στα 17 εκ. ευρώ, με αποτέλεσμα το θεραπευτήριο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα καταγγέλλει η κα Μπότου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης