Καταγγελία για τον Δήμο Κηφισιάς και ένα πρόστιμο που του επιβλήθηκε κατόπιν μίας κίνησης διαμαρτυρίας έκανε στο zougla.gr ο κ. Ευάγγελος Μπουκόρος, κάτοικος της περιοχής.

Ο κ. Μπουκόρος, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν στην περιοχή παρατηρήθηκε σημαντικό πρόβλημα με τα απορρίμματα από κηπαία κλαδέματα τα οποία παρέμεναν επί μακρόν στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο. Ενοχλήσαμε τον δήμο επανειλημμένως χωρίς καμία ανταπόκριση. Προσωπικά έχω επικοινωνήσει 15 με 20 φορές και έχω ζητήσει να δω τον δήμαρχο προσωπικά για να του εκθέσω το πρόβλημα. Ο δήμαρχος δεν μας δεχόταν. Το πρόβλημα παράγινε τον Οκτώβριο και πήρα τηλέφωνο λέγοντας τους με έντονο ύφος πως, αν δεν μαζέψουν τα σκουπίδια, θα τα πάρω και θα τα εναποθέσω στον δήμο. Δεν έγινε τίποτα. Έτσι πήρα τρεις τέσσερις σακούλες σκουπιδιών και τις πήγα στον προαύλιο χώρο του δήμου, έξω από το Δημαρχείο. Εκεί υπήρχε ένας φύλακας και μόλις με είδε έβγαλε μια κινητή φωτογραφική μηχανή και άρχισε να με κινηματογραφεί. Εγώ δήλωσα το όνομά μου και άφησα σημείωμα ότι είναι από την οδό Ιωνίας και ότι, αφού δεν τα μαζεύετε από εκεί, σας τα φέρνω να τα μαζέψετε από εδώ. Έφυγα θεωρώντας ότι θα εκληφθεί ως κίνηση αγανάκτησης. Μετά από ενάμιση μήνα όμως άνοιξα το γραμματοκιβώτιο και διαπίστωσα έκπληκτος πως μου επεβλήθη πρόστιμο 50 ευρώ για αυτή την ενέργεια».

Το zougla.gr επικοινώνησε και με τον δήμαρχο Κηφισιάς, κ. Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος ανέφερε ότι, από τη στιγμή που κάποιος πολίτης προβαίνει σε αυτές τις παράνομες ενέργειες, το πρόστιμο είναι μονόδρομος. Παράλληλα ο κ. Θωμάκος σημείωσε ότι πράγματι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στο μάζεμα των κλαδιών, προσθέτοντας ωστόσο πως πλέον το πρόβλημα έχει λυθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης