Με την επιβολή προστίμου τιμώρησε το δικαστήριο μια χορεύτρια η οποία πριν λίγους μήνες δάγκωσε έναν αστυνομικό στην Πρέβεζα.

Η χορεύτρια είχε βρεθεί τον περασμένο Αύγουστο σε παραλιακό κατάστημα της πόλης  με την υπόθεση να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την δικογραφία η διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή κοπέλα, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία καθώς δεν είχε κάνει, σύμφωνα με την κράτηση της, check out από τις 12 το μεσημέρι ως όφειλε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του δωματίου της.

«Την 12.8.18 και ώρα 15:30 αστυνομικοί της υπηρεσίας μας μετέβησαν κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα) για ένοικο του ξενοδοχείου η οποία δεν είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο της την 12:00 ώρα ως όφειλε και δεν απαντούσε στις κλήσεις του ξενοδόχου» αναφέρει η δικογραφία.

«Κατά την άφιξη των αστυνομικών η ανωτέρω κατηγορούμενη εξήλθε του δωματίου της και επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών δαγκώνοντας και τραυματίζοντας τον ένα εξ αυτών στον καρπό του αριστερού χεριού. Κατόπιν αυτού, συνελήφθη και σε νομότυπη έρευνα που διεξήχθη σε βάρος της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 1.6 γραμμαρίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, το πρωτοδικείο Πρέβεζας της επέβαλλε πρόστιμο για το δάγκωμα που είχε καταφέρει στον αστυνομικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης