Απάντηση εφ’ όλης της ύλης για τους «ψιθύρους» αλλά και τις ηχηρές βολές που δέχεται, δίνει σήμερα η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις δικές της καταγγελίες σε  βάρος του πρώην εποπτεύοντος εισαγγελέα  στην υπόθεση Novartis Ιωάννη Αγγελή. 

Η κυρία Τουλουπάκη η οποία αρνείται κατηγορηματικά όσα της καταλογίζει ο κ. Αγγελής, τον κατηγορεί για ευθείες παρεμβάσεις στο έργο της ενώ υποστηρίζει ότι πολλές φορές προσπάθησε ως εποπτεύων της έρευνας να μπλοκάρει τις κινήσεις της, «δυναμιτίζοντας» την πρόοδο της διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς αντικρούει εξάλλου τις αιτιάσεις του κ. Αγγελή για τον αποκαλούμενο Ρασπούτιν, υποστηρίζοντας πως ο συνάδελφός της εισαγγελέας δεν δίστασε να πάρει από το γραφείο της, χωρίς να έχει τέτοιο δικονομικό δικαίωμα, ηλεκτρονικά αρχεία τόσο για τη Novartis όσο και για άλλες υπό διερεύνηση υποθέσεις, αλλά και τα πρωτότυπα απόρρητα έγγραφα που της είχαν αποστείλει Αμερικανοί συνάδελφοί της. 

Η κυρία Τουλουπάκη, όπως και οι επίκουροι εισαγγελείς Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης, εκτιμάται ότι θα κληθούν να καταθέσουν και στην άλλη έρευνα που διενεργείται στον Άρειο Πάγο από τους αντεισαγγελείς κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη για τους χειρισμούς που έγιναν σε όλη την πορεία της υπόθεσης της  Novartis. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης