Κατά συρροήν βιαστής

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017, 17:25
Κατά συρροήν βιαστής
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του 52χρονου που κατηγορείται για την αιχμαλωσία, το βασανισμό και το βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ότι το έχει ξανακάνει και σε άλλη κοπέλα που τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού, δίνοντάς της μάλιστα κάτι παραπάνω για τις… έξτρα υπηρεσίες της.

«Είχα βρει κι άλλη μια κοπέλα από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία, αλλά την έδιωξα, όταν μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι, το οποίο αργότερα μου το επέστρεψε, γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει», είπε ο 52χρονος και πρόσθεσε:

«Η (…) με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα έρθει να καθαρίσει. Την έβαλα να φορέσει στολή εργασίας και καθάρισε για περίπου 2 ώρες. Μετά κάθισε να πιούμε ένα ποτό και μου ζήτησε να πληρωθεί. Μου ζήτησε 100 ευρώ και της είπα ότι της χρωστάω μόνο 50. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και της είπα ότι την είχα σε βίντεο που μου έκλεβε ένα δαχτυλίδι. Με παρακάλεσε να μην κάνω καταγγελία στην αστυνομία, γιατί ο πατέρας της είναι στρατιωτικός και ντρεπόταν που το είχε κάνει και ότι θα το επέστρεφε. Της είπα ότι ο μόνος τρόπος για να πάρει 100 ευρώ, θα ήταν να με ικανοποιήσει σεξουαλικά. Αν δεν μπορούσα να ερεθιστώ χρησιμοποιούσα σεξουαλικά βοηθήματα που είχε προμηθευτεί από το ίντερνετ».

Σύμφωνα με την απολογία του που δημοσίευσε το bloko.gr, ο 52χρονος ισχυρίστηκε ακόμα ότι είχε μια 10ετή σχέση, η οποία όμως σταμάτησε πριν 2,5 χρόνια που ξεκίνησε το πρόβλημα της υγείας του, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια είχαν σεξουαλικά φετίχ κατά τη διάρκεια του σεξ. Συνήθιζε μάλιστα, όπως είπε, να της δένει τα χέρια πίσω από τη μέση και τα πόδια ανοιχτά και δεμένα στο προσκέφαλο του κρεβατιού, καθώς αυτή ήταν μια στάση που τον βόλευε λόγω της παχυσαρκίας του.

Όσον αφορά στην 22χρονη φοιτήτρια που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε:

«Μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές και μετά έπεσε στη συζήτηση από την ίδια ότι αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό. Έτσι συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές. Είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας, χωρίς εσώρουχα και μετά να με ερεθίζει για να αποδώσω στη σεξουαλική πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, πράγμα το οποίο λόγω της αναπηρίας μου ήταν δύσκολο», είπε.

Το πρωί της Δευτέρας, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, ο 52χρονος προπηλακίστηκε από πολίτες που τον αναγνώρισαν.«Του φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε»

Στη δημοσιότητα ήρθε παράλληλα και η κατάθεση της φοιτήτριας στους αστυνομικούς. 

Όπως είπε η 22χρονη «Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της.

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε "καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω". Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε". Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε». είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα.

Διέδιδε δημόσια το πρόβλημα στα μάτια του

Σε αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο 52χρονος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις εξετάσεις των ματιών του, αλλά και το επίσημο πόρισμα του ΙΚΑ:

Ο ίδιος αναρτούσε στο διαδίκτυο την πιστοποίηση της αναπηρίας του

Το πόρισμα του ΙΚΑ -άγνωστο αν ισχύει- που δημοσιεύει ο ίδιος

Φωτογραφίες με τις εξετάσεις στα μάτια τουΤελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017, 17:26