Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι Αρχές, το βράδυ της Κυριακής, σε δασική περιοχή της Καστοριάς, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή της στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 2 άνδρες που μετέφεραν 4 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 44 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 55 κιλών και 400 γραμμαρίων, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που ακολούθησε οι συλληφθέντες είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• 55 κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• Δύο κινητά τηλέφωνα και
• Τρεις κάρτες SIM.

Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης