Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, το πρωί της Παρασκευής, ένας 23χρονος από την Αλβανία, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά στη χώρα.

Ο νεαρός συνελήφθη στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Διποταμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκμεταλλευόμενοι τις σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Οι αρχές έστησαν μπλόκο προκειμένου να συλλάβουν τον 23χρονο διακινητή, ωστόσο, λίγο πριν από το σημείο του ελέγχου, ο όχημα που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας του.

Το αυτοκίνητο εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς, ενώ στο σημείο δε βρέθηκε ο οδηγός του.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα στο σημείο και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι σε κοντινή απόσταση, τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι με 34 αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 30 κιλών και 510 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως και κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθη ο 23χρονος, ο οποίος είχε κρύψει τις συσκευασίες κάνναβης που προόριζε να τις μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη και προκειμένου να ειδοποιήσει για οδική βοήθεια.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης