Καρναβαλική ατμόσφαιρα έστω και με περιορισμούς από το πρωί στην Πάτρα. Με τήρηση των προβλεπόμενων για τον κορωνοϊό μέτρων, το καρναβαλικό λάβαρο για το Πατρινό Καρναβάλι του 2021 παραδόθηκε στο δημαρχείο της πόλης.

Στη δράση ειδικό ρόλο θα έχουν μέλη της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos και βέβαια οι δυο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, που με κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει» αναλαμβάνουν να το μεταδώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυο τελάληδες: ο παλιός και ο νέος. Ο παλιός με την εμπειρία του θα βοηθήσει τον νέο να ενημερώσουν το κόσμο για την νέα πραγματικότητα με… χιούμορ και ελπίδα.

Ο Δήμαρχος είπε: «Φέτος το Καρναβάλι μας γίνεται αλλιώς. Προχωράμε μέσα στην πανδημία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά ως πόλη και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε με επιτυχία. Καλό καρναβάλι σε όλους, η φετινή ιδιαιτερότητα δεν πρέπει να μας κάνει σιωπηλούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πήγαν στο «Απόλλων» και κάνουν θόρυβο, μόνο με τις ροκάνες τους

Είκοσι έξι παλιοί καρναβαλιστές της Πάτρας έδωσαν το παρόν έξω από το δημοτικό θέατρο της Πάτρας, ντυμένοι ανάλογα με το καλλιτεχνικό πνεύμα του καρναβαλιού τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει ο covid για να εκφράσουν τη λύπη τους για την ακύρωση των μαζικών καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται χαρακτηριστικά: 

«Εμείς, παλιοί Καρναβαλιστές και λάτρεις της πόλης μας, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, θα σταθούμε για λίγο  μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», τηρώντας όλα τα μέτρα κατά το covid 19,  διαμηνύοντας σιωπηλά στο Πανελλήνιο:  

Πως το Πατρινό Καρναβάλι κυλάει στο αίμα μας, είναι πάντα στην καρδιά μας και πονάει σε βάθος η υποχρεωτική αποχή μας, λόγω της πανδημίας.  

Ευχόμαστε του χρόνου, τέτοια ημέρα να είμαστε όλοι μια  αγκαλιά και να  πανηγυρίζουμε.

Βικτωρία Αγγελοπούλου, Βασιλική Αγουρίδη, Ασπασία Αντωνάτου, Νέλλη Γαρούφη, Έφη Γεωργίου, Σπύρος Καραχάλιος, Νάνσυ Καγγελάρη, Δέσποινα Κρητικού, Κρίστυ Κουνινιώτη , Μαρία Κουρμπανα, Λίλα Μιαούλη, Ανδριάνα Μαντζαβίνου, ΝίαΜπουρίτσα, , Ελένη Νικολετοπούλου, Μάκης Νικολόπουλος, Ειρήνη Ντεμίρη, Πέγκυ Πανούτσου, Μαρίκα Παπαθεοδώρου, Τζένη Παπανδρέου, Άρτεμις Πισκοπάκη, Ξανθή Σαλονικίδη Γεωργία Σαρακίνη,  Γωγώ Σταματοπούλου, Μαίρη Στασινοπούλου, Βούλα Σταυροπούλου, και Νικόλας Φορλίδας».

Πηγή: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης