Στο φως της δημοσιότητας ήλθαν φωτογραφίες από την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Ο δολοφόνος που έστησε ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊΤο καρέ των φωτογραφιών ελήφθη από βίντεο κάμερας υψηλής ανάλυσης και σε αυτό εμφανίζεται ο άνθρωπος που εκτέλεσε τον Γιάννη Μακρή, ενώ εκείνος επρόκειτο να μεταβεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης.

Ήταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από την κατοικία του στην οδό Τροίας, πέρασε απέναντι τον δρόμο και μπήκε στο όχημά του.
Εκεί, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα, ένας άνδρας μετρίου αναστήματος τον πλησίασε από τη θέση του συνοδηγού και άρχισε να τον πυροβολεί, ενώ χρησιμοποίησε σιγαστήρα για να μη γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.

Ο δολοφόνος που έστησε ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το αιματηρό περιστατικό διήρκεσε πέντε δευτερόλεπτα. Με τους πρώτους από τους συνολικά έξι πυροβολισμούς ο Γιάννης Μακρής επιχείρησε να διαφύγει βγαίνοντας από το smart και προσπάθησε να φύγει μακριά από τον δολοφόνο.
Ωστόσο, ο εκτελεστής με απόλυτη ψυχραιμία τον ακολούθησε σε απόσταση περίπου μισού μέτρου και τον πυροβόλησε και πάλι, προκειμένου να του δώσει τη χαριστική βολή.

Έπειτα από 3-4 βήματα, ο επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, όπου και κατέληξε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δολοφόνου του Γ. Μακρή. Το υλικό έχει στα χέρια της από την επομένη της δολοφονίας η ΕΛ.ΑΣ., η οποία πραγματοποιεί ταυτοποιήσεις προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη του δράστη.

Νέες έρευνες για τη δολοφονία

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία φέρεται να έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία. Εκτός από τις διασυνδέσεις του με εμπόρους ναρκωτικών και κυκλώματα της νύχτας, οι Αρχές στρέφονται και σε κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται το σενάριο ο Γιάννης Μακρής να δολοφονήθηκε εξαιτίας κακοδιαχείρισης ή αθέτησης συμφωνίας με «βαρόνους» του στοιχήματος.

Οι νέες έρευνες της αστυνομίας προκύπτουν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έπειτα από μαρτυρία προσώπου – κλειδιού που γνώριζε αρκετά για τις δραστηριότητες του Γιάννη Μακρή. Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να κληθεί για κατάθεση από την ΕΛ.ΑΣ. εντός των προσεχών ημερών.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από το παράνομο στοίχημα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από άλλες παράνομες δραστηριότητες, όπως το εμπόριο ναρκωτικών ή όπλων.
Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης