Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο της καραμπόλας που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, όταν νταλίκα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δεκάδες αυτοκίνητα, που είχαν ακινητοποιηθεί, λόγω έργων.

«Ήμασταν σταματημένοι μαζί με τα άλλα αυτοκίνητα… Ξαφνικά είδαμε τη νταλίκα να έρχεται κατά πάνω μας… Δε σταματούσε… Χτυπούσε τα αυτοκίνητα, περνούσε από πάνω τους, σκότωνε ανθρώπους… Δε σταματούσε με τίποτα… Την είδα να έρχεται… πρέπει να έτρεχε με πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα. Εμείς επιστρέφαμε από Ιταλία… Είχαμε πάει για δουλειά εκεί. Αυτός που καθόταν στο πίσω κάθισμα χτυπήθηκε από την νταλίκα. Του έκοψε το κεφάλι στα δύο… Έμεινε στον τόπο… 45 χρονών πατέρας 4 παιδιών» είναι η μαρτυρία μιας ομάδας Βούλγαρων που ήταν στο σημείο, όπως τη μετέδωσε το verianet.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άλλος οδηγός δήλωσε: «Ήμασταν σταματημένοι και βγήκαμε από τα αυτοκίνητα. περιμέναμε πότε θα ανοίξει ο δρόμος. Εγώ σταμάτησα επειδή είδα και τους άλλους σταματημένους… Αν υπήρχε κάποιος να μου κάνει σήμα; Δεν πρέπει να υπήρχε…»

«Δεν γίνεται φύλαξη και προειδοποίηση με ένα-δύο σημαιάκια», δηλώνει ο οδηγός νταλίκας πάνω στην οποία έπεσε η νταλίκα-«δολοφόνος», στην τρελή της πορεία. «Δεν υπήρχαν κώνοι, δεν υπήρχαν προειδοποιητικά».

Δείτε τα βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Καραμπόλα με 4 νεκρούς στην Εγνατία
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014, 11:27

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης