Το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης αστυνόμευσης στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων έφερε και πάλι στην δημοσιότητα ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα στον κεντρικό δρόμο σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τρείς και φορούσαν κουκούλες. Προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του καταστήματος στις 4.00 περίπου και ο συναγερμός αρχίζει να χτυπά. Αδιαφορώντας για την σειρήνα συνεχίζουν το έργο τους, κόβουν τα προστατευτικά κάγκελα, σπάνε την βιτρίνα και αρπάζουν κοσμήματα, αξίας 40.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες μαρτυρίες θέλουν την αστυνομία να έχει ειδοποιηθεί από την εταιρεία φύλαξης, αλλά και από εργαζόμενο διπλανού καταστήματος που διανυκτερεύει πριν οι δράστες καταφέρουν να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος. Ο ένας και μοναδικός αστυνομικός όμως που είχε βάρδια δεν κατάφερε να επέμβει εγκαίρως.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαύρο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι κουκουλοφόροι, 500 περίπου μέτρα πιο μακριά από το κατάστημα κοντά στο λούνα παρκ. Πρόκειται για ένα μαύρο Honda Accord, το οποίο κλάπηκε την Τρίτη από Αθήνα.

Η νέα ληστεία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επιχειρηματίες της λουτρόπολης που ζητούν επείγοντος μέτρα. Αγανακτισμένοι και ανασφαλείς δηλώνουν στο σύνολό τους οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων. Ορισμένοι δεν διστάζουν να δηλώσουν πως η οργή τους θα αποτυπωθεί και στην κάλπη της 17ης Ιουνίου ενώ κατανοούν απόλυτα και την αδυναμία των αστυνομικών να τους προστατεύσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του lamiastar:

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης