Επένδυση στην ενδυνάμωση των σχέσεων ως απάντηση στη κρίση προτείνουν οι απόφοιτοι των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία»!

Ο Σύλλογος των Αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» οργανώνει με αφορμή την υποδοχή των νέων αποφοίτων 2014’ στους κόλπους του καλοκαιρινή συνάντηση στο Ακρωτήρι, (Βασ. Γεωργίου Β΄5, Παραλία Αγ. Κοσμά), την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, για να καλωσορίσει το καλοκαίρι αλλά και τους νέους αποφοίτους με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα φώτα της πόλης. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έρχεται να αποτελέσει, με τη σειρά της, ένα από τα σταθερά γεγονότα του Συλλόγου. Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για τη διατήρηση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων, ο Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου, ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά να μοιραζόμαστε απόψεις, προβληματισμούς ή την πορεία της επαγγελματικής και προσωπικής μας εξέλιξής με παλιούς συμμαθητές και νέους φίλους. Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου αποτελούν χαρακτηριστική αφορμή για τη δημιουργία δεσμών που θα βασίζονται στις κοινές αρχές και αξίες των αποφοίτων. Η κρίση αποτελεί την καλύτερη αφορμή για την ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την σημερινή εκδήλωση, τον Σύλλογο και τη δράση του, ακολουθείστε το www.satep.gr.

Λίγα Λόγια για τον Σύλλογο Αποφοίτων των σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) συστήθηκε το 2006 και αριθμεί σήμερα πάνω από 1.300 μέλη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η γνωριμία των αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» και η δημιουργία δεσμών μεταξύ τους, δεδομένων των κοινών τους αρχών και αξιών. Στη κατεύθυνση αυτή, ο Σύλλογος παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα από δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος έχει να παρουσιάσει ημερίδες, συναντήσεις, εκδρομές και συνεστιάσεις. Το επόμενο διάστημα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσανατολίζεται σε στοχευμένες επαγγελματικές δράσεις, αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης