Zougla Newsroom

Μια περίεργη καταγγελία ερευνούν από χθες το βράδυ αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας. Μια γυναίκα από την Ρωσία, ηλικίας 43 ετών, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο διαμέρισμα της στην οδό Μενελάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στις αρχές, δεν τον γνώριζε ενώ ο δράστης με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημα της και διέφυγε. Σύμφωνα με την περιγραφή της 43χρονης ο δράστης ήταν Έλληνας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το κλεμμένο αυτοκίνητο ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν να βρουν και εικόνα του δράστη από κάποια κάμερα ασφαλείας. Από την πρώτη στιγμή όμως επέμειναν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για ληστεία, καθώς ο άγνωστος δεν πήρε καθόλου χρήματα ή γνωρίζονταν με το θύμα και μπορεί να είχαν, ενδεχομένως, κάποιες προσωπικές διαφορές.

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως μια ακόμα εισβολή σε σπίτι από όπου οι δράστες άρπαξαν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης