Η Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων (ΣΟΚ), καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 10 μμ μπροστά από τον Άρειο Πάγο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, να συμπαρασταθούν στους οικονομικούς εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη.

Διαβάστε αναλυτικά το κάλεσμα που ακολουθεί:

«Την στιγμή που κυριαρχεί η σήψη και η διαφθορά, η εθνική κυριαρχία έχει παραχωρηθεί, στην εξουσία βρίσκεται μια κυβέρνηση που καταπατεί κάθε έννοια νομιμότητας και το Ελληνικό Σύνταγμα παραβιάζεται συστηματικώς και παντοιοτρόπως, κάποιοι αδέκαστοι δικαστικοί λειτουργοί τολμούν να παραπέμψουν τους ενόχους για τη διόγκωση του χρέους και παραπέμπονται στο πειθαρχικό του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της διαγραφής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 9/2/2012 παραπέμπονται στον Άρειο Πάγο από τον καθεστωτικό υπουργό δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου με το ʽερώτημαʼ της παύσης, οι οικονομικοί εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης. Ο λόγος είναι ότι χειριζόμενοι το φάκελο της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας) ανακάλυψαν ότι πλαστογραφήθηκε εσκεμμένα το έλλειμμα του 2009 από 9,5% στο 15,4% του ΑΕΠ, ώστε να οδηγηθούμε αναγκαστικά σε καθεστώς εξάρτησης (ΔΝΤ και Τρόϊκα). Σύμφωνα με μαρτυρίες των μελών του Δ/Σ της ΕΛ.ΣΑΤ, και κατόπιν υποδείξεων του τότε υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΕΛ.ΣΑΤ, Κ. Γεωργίου.

Η δικαιοσύνη είναι το μόνο που μας έχει απομένει και αυτές οι διώξεις στοχεύουν στην καρδιά και την ουσία της Ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την δικαιοσύνη για να έχουμε και εμείς την δυνατότητα να ζητούμε την δική μας προστασία από αυτήν. Ελάτε όλοι σε ένδειξη συμπαράστασης την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 10 μμ μπροστά από τον Άρειο Πάγο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων (ΣΟΚ)»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης