Οργανωμένη φυτεία κάνναβης με 44 δενδρύλλια ένα πολεμικό όπλο Kalashnikov, ένα περίστροφο και μια σύλληψη, είναι το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου, σήμερα το πρωί, σε χωριό του Σουλίου .

Στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 44χρονου που καλλιεργούσε χασίς στην αυλή του σπιτιού του, οδήγησαν οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών. Η φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος που έφταναν έως τα 2,2 μέτρα, τα οποία και ξεριζώθηκαν. Στην αποθήκη του σπιτιού και μέσα σε τσιμεντένια κρύπτη, οι αστυνομικοί εντόπισαν το kalashnikov με το γεμιστήρα του, καθώς και ένα περίστροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σε διάφορους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν 6 συσκευασίες με χασίς βάρους 264,5 γραμμαρίων, καθώς και 30 σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια, θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης