«Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για τη σύλληψή μου, τις κατηγορίες ή για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, Γ. Καλαϊτζίδης.

Η ανάρτηση του Γ. Καλαϊτζίδη: 

«Πριν από λίγο έφυγα από την Ευελπίδων. Πήρε αναβολή η δίκη μου για τις 28 Νοεμβρίου. Έχω επίσης δίκη στις 27 και στις 30. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για τη σύλληψή μου τις κατηγορίες ή για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία. Ή να κάτσω να σχολιάσω τι λένε τα μίντια και πως το παρουσιάζουν. Ζούμε μια παράνοια. Και όποιος αντέξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο Γ. Καλαϊτζίδης συνελήφθη τη Δευτέρα κατηγορούμενος ότι απαίτησε εκβιαστικά την αποχώρηση των αστυνομικών από το νοσοκομείο Ερυθρός που φρουρούσαν έναν τραυματία από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου.

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας ενώ η δίκη του αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης