Κακουργηματικές είναι οι διώξεις που αντιμετωπίζει ο 55χρονος Κρητικός ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών από τις διωκτικές αρχές στον Δήμο Φαιστού.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, οι αστυνομικοί έπειτα από πολυήμερη παρακολούθηση προχώρησαν με συντονισμένη επιχείρηση σε «έφοδο» στο σπίτι του 55χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν -μεταξύ άλλων- 653,77 γραμμάρια κάνναβη καθώς και 6.180 ευρώ σε μετρητά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 55χρονο Κρητικό καθώς και τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 26 έως 35 χρόνων, οι οποίοι ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν λειτουργούσαν ως «βαποράκια» ή ως «πελάτες».

Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις αλλοδαποί πήγαιναν ο ένας μετά τον άλλο σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού που ανήκε στον 55χρονο, απ’ όπου και παραλάμβαναν συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης έναντι χρηματικής αμοιβής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε απολογείται ο 55χρονος

Ο 55χρονος χθες πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος- για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο το πρωί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης