«Το έκανα για τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μεγαλώσουν σε ίδρυμα» ανέφερε η 53χρονη καθαρίστρια η οποία φυλακίστηκε καθώς παραποίησε απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας δημοτικού παιδικού σταθμού και την Τετάρτη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη.

«Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου αυτά που έζησα εγώ», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ προσθέτοντας παράλληλα ότι ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από 6 ετών μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Έφυγα 11 χρονών πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας, από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά. Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά», είπε.

Πρόσθεσε ότι η πρόνοια της είπε να κάνει τα χαρτιά της στο δημόσιο για να μην μπουν τα παιδιά της στο ορφανοτροφείο.

Πριν μπει στη φυλακή όπως ανέφερε φρόντισε να πάρει το απολυτήριο του δημοτικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα μιλώντας στο Star η 53χρονη δήλωσε: «Έπαθα σοκ, δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Είπα ναι, να πληρώσω για το αδίκημα, αλλά όχι αυτή την ποινή και ευχαριστώ την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που το κοίταξε και ενδιαφέρθηκε».

«Είπα στα παιδιά μου μετά την απόφαση να κάνουν υπομονή. Να μην κλαίνε, να μην ντρέπονται και όλα θα πάνε καλά. Είναι δίπλα μου και δεν ντρέπονται. Μου λέγανε μαμά σ’ αγαπάμε και δεν ντρεπόμαστε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι λίγο το ευχαριστώ που με συγχώρησαν, ειδικά οι μαμάδες. Τα χέρια μου έχουν κάλους από τη σφουγγαρίστρα- 20 χρόνια, από το 1996» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Πλέον θα είμαι πιο προσεχτική. Θα γίνω καλύτερος άνθρωπος γιατί η φυλακή είναι σκληρή. Πρέπει οι δικαστές να βλέπουν πιο ανθρώπινα. Γνώρισα πολλά κορίτσια μέσα, που πιθανόν να έχουν αδικηθεί. Θα ψάξω να βρω δουλειά. Δεν φοβάμαι τη δουλειά!»

Διαβάστε επίσης: Ικανοποιημένοι δηλώνουν ο δικηγόρος και η κόρη της 53χρονης καθαρίστριας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης