«Είχα ξεκάθαρο στόχο» - Τι λέει ο αριστούχος που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, 09:00
«Είχα ξεκάθαρο στόχο» - Τι λέει ο αριστούχος που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

Για την επιτυχία του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε ο Δημήτρης Καρακώστας, ο μαθητής που λίγους μήνες αφού έχασε από κορωνοϊό και τους δύο γονείς του συγκέντρωσε 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

«Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου. Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους» είπε στον ΑΝΤ1 και απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ειδικότητα, την οποία «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο».

Ρωτήθηκε για τη συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό πριν δύο μέρες και απάντησε: «Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω». «Μου μίλησε για τους γονείς μου, την προσπάθειά μου και τι κατάφερα» συμπλήρωσε ο 18χρονος.

«Ήρθαν όλα ανάποδα, είχα συνηθίσει να με βοηθάνε οι γονείς μου, ήταν πολύ δύσκολο αφού συνειδητοποίησα ότι δεν έχω άλλη επιλογή» σημείωσε ο νεαρός και παραδέχθηκε πως «σίγουρα υπήρχε βάρος, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσω».

Όσο για τα σχέδιά του για το καλοκαίρι είπε πως «θα πάω σε κάποιο νησί να γιορτάσω με τους φίλους μου, αλλά είναι όλα στον αέρα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, 09:16