Άσχημο τέλος είχε η προσπάθεια αναζήτησης ενός αλλοδαπού με καταγωγή από τη πρώην Γιουγκοσλαβία, ο οποίος είχε σταματήσει να δίνει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες και βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που διέμενε.

Ο άνδρας, το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσε για πολλά χρόνια στο κέντρο της Ιεράπετρας, με το πτώμα να βρίσκεται σε κατάσταση σήψης, χωρίς να είναι γνωστό ακριβώς πότε άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, ο άνδρας είχε ηλικία περίπου 55 ετών, κατοικούσε και εργαζόταν στην Ιεράπετρα για περισσότερα από 25 χρόνια, έμενε μόνος του, και είχε πολύ καλές σχέσεις με γείτονες και άτομα τα οποία τον γνώριζαν. Το τελευταίο διάστημα είχε πάρει αναρρωτική άδεια από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν, όμως την επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση για να προμηθεύεται κάποια είδη πρώτης ανάγκης.

Όταν για 2-3 μέρες  σταμάτησε να πηγαίνει για να προμηθεύεται τα πράγματα που χρειαζόταν, ξεκίνησε η προσπάθεια αναζήτησής του από τα άτομα της επιχείρησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα είχε γίνει προσπάθεια να μπουν στο σπίτι του με κλειδί το οποίο είχε ο ιδιοκτήτης όμως φάνηκε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη με το κλειδί από μέσα.

Έτσι σήμερα, περίπου στη 1 το μεσημέρι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, βρίσκοντας τον άνδρα νεκρό. Όπως είπε στο Ράδιο Λασίθι γείτονάς του που τον γνώριζε, τελευταία φορά που τον είδε και του μίλησε ήταν η περασμένη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του, αναμένονται μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα ακολουθήσει, και παράλληλα γίνεται προσπάθεια αναζήτησης δικών του ανθρώπων ώστε να ενημερωθούν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης