Zougla Newsroom

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν οι άγνωστοι ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι… Με μια βαριοπούλα άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του διαμερίσματος του 52χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου που εκείνη την ώρα κοιμόταν μαζί με την γυναίκα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο διαμέρισμα και άρχισαν να φωνάζουν «Είμαστε από την Δίωξη Ναρκωτικών. Που έχεις κρυμμένα τα ναρκωτικά. Που έχεις κρυμμένα τα λεφτά…». Το ζευγάρι «πάγωσε» καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν με ένα μακρύκαννο όπλο, πιθανότατα καραμπίνα, χωρίς να τους χτυπήσουν. Πήγαν κατευθείαν στο χολ όπου ο 52χρονος είχε ένα χρηματοκιβώτιο με προσωπικά του αντικείμενα και χρήματα από την δουλειά του.

Μέσα σε λίγη ώρα, κατάφεραν να το σηκώσουν και να το φορτώσουν σε ένα αυτοκίνητο. Εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν αναλάβει την υπόθεση και ερευνούν την γύρω περιοχή.

Προτεραιότητα τους είναι να βρουν το δρομολόγιο διαφυγής των «αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών» και γι αυτό το λόγο θα αναζητήσουν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια πήραν αποτυπώματα ενώ ερεύνησαν και για γενετικό υλικό που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι δράστες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης