Ισόβια κάθειρξη στον 45χρονο Κρητικό που είχε θάψει 3,2 κιλά κοκαΐνη τον Σεπτέμβριο του 2016 αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, όπως ακριβώς είχε οριστεί πρωτόδικα και από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 

Όσον αφορά στη 40χρονη σύζυγό του, η οποία είχε καταδικαστεί αρχικά σε 18 χρόνια, σήμερα το δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς και της επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Εφόσον έχει εκτίσει την ποινή, θα αποφυλακιστεί με βούλευμα του συμβουλίου του τόπου έκτισης της ποινής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θαμμένα σε χωράφι 3,2 κιλά κοκαΐνη

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε τον 45χρονο για μισό χρόνο και έφτασε στα ίχνη του στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2016. Επτά ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί για να ξεθάψουν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης από χωράφι της οικογένειας. Η εν λόγω ποσότητα μαζί με τις υπόλοιπες που εντοπίστηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούσε η οικογένεια ξεπερνούσε, σύμφωνα με την αστυνομία, τα 3,2 κιλά.

Εκτός από τον 45χρονο και τη 40χρονη γυναίκα του, είχαν συλληφθεί ο ανήλικος γιος τους και ο πατέρας του 45χρονου, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού μετά τη σύλληψή του κρατήθηκε τέσσερις μήνες σε ειδικό κατάστημα κράτησης ανηλίκων και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο τότε τον έκρινε αθώο.

Πηγή φωτό: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης