Zougla Newsroom

«Είσαι με τον Πάτερ Αντώνιο; Είσαι με τον Πάτερ Αντώνιο ρε, λέγε». Αυτό ρωτούσαν έναν 16χρονο φιλοξενούμενο της «Κιβωτού του Κόσμου», φωνάζοντας, οι δυο άγνωστοι που τον ξυλοκόπησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίθεση έγινε χθες βράδυ, γύρω στις 10 και μισή, όταν ο ανήλικος επέστρεφε στην δομή και οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, του επιτέθηκαν στη συμβολή των οδών Ηρούς και Αντιγόνης, στον Κολωνό.

Όπως περιέγραψε αργότερα στους αστυνομικούς του τμήματος Κολωνού ο νεαρός ο οποίος εργάζεται «πρώτα του έκαναν κεφαλοκλείδωμα και στη συνέχεια τον έσυραν στο δρόμο». Μετά την καταγγελία του περιστατικού, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έγινε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος έφερε μώλωπες στο κεφάλι, το χέρι και τα πλευρά του χωρίς όμως να έχει δεχτεί κάποιο σοβαρό χτύπημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα αναζητήσουν μαρτυρίες αλλά και εικόνα από κάποια κάμερα που ενδεχομένως να έχει καταγράψει είτε την επίθεση είτε τους δράστες που διέφυγαν στα στενά της περιοχής. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης