Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία, που εδώ και δύο χρόνια, ήταν παντρεμένη με 53χρονο ευκατάστατο κάτοικο της πόλης.
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος αν και φανατικός εργένης μετά τον χωρισμό με την πρώτη του γυναίκα, μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ουκρανής και παρά τις αντιρρήσεις οικογένειας και φίλων, την παντρεύτηκε.

Όπως αποδείχθηκε όμως, η 27χρονη έκανε διπλή ζωή. Μαζί με μια φίλη της, «ψάρευαν» ερωτικούς πελάτες μέσω αγγελίας που είχαν βάλει σε εφημερίδα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έβγαιναν δήθεν για βόλτα και κατέληγαν σε «ροζ» γκαρσονιέρες για ομαδικά όργια. Το τελευταίο όμως ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σπίτι μιας παρέας πελατών ήταν και ο γιος του 53χρονου από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος «κεραυνοβολήθηκε» όταν αντίκρισε την 27χρονη να μπαίνει με την φίλη της στο διαμέρισμα προκειμένου να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

Στην αρχή επικράτησε πανικός, με τον νεαρό να επιτίθεται φραστικά στην Ουκρανή και στη συνέχεια να φεύγει και να ενημερώνει τον πατέρα του. Πλέον ο 53χρονος έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.
Το τελευταίο δίμηνο πάντως, φέρεται να καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση των διαζυγίων και σε πολλές περιπτώσεις, όπως παραδέχονται δικηγόροι, η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι «πολεμική».

Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης