Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το μοιραίο απόγευμα του Σεπτέμβρη του 2014, όταν ξέσπασαν επεισόδια στο γήπεδο του Ηρόδοτου, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας με τον Εθνικό Πειραιώς, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου Κώστα Κατσούλη, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως θα δικαστούν, στις 11 Δεκεμβρίου, έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των επεισοδίων, κατά τη διάρκεια των οποίων ο άτυχος 46χρονος κατέρρευσε στις κερκίδες του γηπέδου της Ν. Αλικαρνασσού. Οι 5 κατηγορούνται για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και ο έκτος για συμπλοκή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, με βάση το πόρισμα των ιατροδικαστών που προέκυψε στις αρχές του έτους, με δεδομένες τις αναφορές περί επεισοδίων και τραυματισμού, «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».

Τέλος, όπως αναφέρει το cretalive.gr, από τις ιστολογικές εξετάσεις προκύπτει εγκεφαλική αμυλοειδική αγγειοπάθεια παθολογικής οντότητας που προϋπήρχε και δεν σχετίζεται με προηγηθέντα τραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης